Co-workingspace Llama Lloyd

Vill du jobba i lugna Kville? Tycker du att de andra co-workingspacen är för högljudda, för stimmiga, för opersonliga?

Välkommen till personliga Llama Lloyd co-working space där lunch på kafé Llama Lloyd ingår!

Det finns tre fasta skrivbord och nu under pandemin tre flexibla platser. Efter pandemin kommer det bli fler flexibla platser och då kommer det också gå att hyra per dag, i mån av plats.

Priserna är 3000 kr/mån för de fasta höj- och sänkbara skrivborden en halvtrappa upp och 2500 för en flexibel plats där nere mån-fre. Om du jobbar deltid kan du hyra de flexibla platserna per dag och månad, t ex måndagar 800 kr/mån. Priserna är exklusive moms.

  • 1000/500 Mbit supersnabbt internet från Bahnhof.
  • Specialkaffe från Kafferäven Per Nordby. Det kommer finnas en kaffestation i coworkingspacet och gratis bryggkaffe på kafét, på så vis finns det alltid kaffe, även om kafét är stängt.
  • Vegansk, ekologisk lunch.
  • Nära till det mesta: Google maps.
  • Kollegor och en personlig atmosfär, jag jobbar på kafét och kan hjälpa dig få ditt jobb gjort (kanske genom att passa din telefon?)
  • Slack community. Joina!

Jag som driver stället heter Robin Olsson och har sedan 2015 drivit cykelkulturkafé Llama Lloyd. Om du vill kan du i sann Hoffice-anda säga till mig vad du planerar att jobba med under dagen!

Mig når du på robin@llamalloyd.se eller 0702009484.

Lunch ingår de vardagar kafét är öppet! Vegansk och ekologisk vilket gör att nästan alla kan äta den!

Den naturliga pausplatsen för coworkingspacet är kafét. Där ingår Husets svarta – suveränt bryggkaffe rostat av Kafferäven Per Nordby. Och vill du fika har du, likt alla som kommer på cykel, 10% på övrig mat och dryck. I coworkingspacet finns även en kaffestation där du kan brygga dig en egen kopp när kafét är stängt.

Behöver du hämta din kund kan du låna tandemcykeln!

Gå med i co-working spacets Slack om du vill jobba med oss virtuellt under pandemin.

Ring eller maila mig för en visning eller kom bara förbi när kafét är öppet så snackar vi!

robin@llamalloyd.se
070-2009484