Kafé Llama Lloyd

IMG_1380

Välkommen till Llama Lloyd, kulturkafét som uppmanar dig att välja cykeln!

Llama Lloyd är ett litet kafé i Kville på Hisingen. Fiket drivs av Robin Olsson och är en förlängning av hans idéer om hur vi skapar ett bättre samhälle, främst då genom att öka andelen cyklister i stan, men också genom att dricka spårbart kaffe, att laga mat där ekologiskt och vegetariskt är normen och att uppmuntra till ett mer kollaborativt leverne.

På fiket bakas varje morgon nybakat bröd utan konstigheter, därefter bryggs det en kanna specialkaffe från Sveriges bästa kafferostare, Per Nordby. Dagens rutiner fortsätter med att en soppa görs från grunden och sedan tittar folk in på lunch. Kanske tittar de på väggen. Där i mitt #8bitgalleri finner vi ofta prints (köp i webbutiken här) eller en utställning med främst Hisingskreatörer. Allt bakas på plats och hela menyn hittar ni här.

Kommer du på cykel till fiket får du 10% rabatt på mat och dryck! Så fixa den där punkan nu då! Mer tips om att köpa, fixa och umgås på cykel finner du här.

Öppettider från 12:e mars 2019:

TIS-FRE 11-18
LÖR 11-15
SÖN-MÅN STÄNGT

Var social vet ja, det är jag! Mvh, Robin.

Instagram
Facebook
Twitter
robin@llamalloyd.se

Fiket ligger i korsningen Tunnbindaregatan och Väderkvarnsgatan, ett kvarter söder om Kvilletorget, alltså mot moskén till. Väderkvarnsgatan 16a är den exakta adressen om ni vill skicka brev! 417 03 Göteborg är resten av postadressen. Jag älskar att få fysisk post så skicka på!