Pizzicato #1.


Llama Lloyd anordnar en alley cat!

På Sveriges nationaldag vill jag uppmärksamma det svenskaste vi har: pizzeriorna. Således kör vi katt till några pizzerior!

Om en inte vill tävla kommer det gå alldeles utmärkt att bara cruisa runt, käka pizza och dricka öl, alla pizzerior kommer nämligen ha rättigheter.

Endast förköp, 100 pix.
Begränsat antal platser så signa upp pronto!
Swisha 100 SEK till 0702009484 (Robin) för att skriva upp dig.

Bjud in alla som gillar öl!
Bjud in alla som gillar pizza!
Bjud in alla som cyklar!

https://www.facebook.com/events/168118953863543/

Officiell hashtag: #pizzicato1

MER INFO: En alley cat är en informell cykeltävling som en skulle kunna säga är ett sätt att tävla i yrket cykelbud. Du ska cykla till olika platser i stan och kanske hämta saker, kanske ta en bild på en staty?

Normalt går detta i ett sanslöst tempo och det kommer det behöva göra för dig också om du ska vinna snabbast. Sedan kan du göra en specialare och köra på lastcykel, då kommer du kunna tävla om snabbast på lastcykel. Likaså på hopfällbar cykel. Då börjar du med cykeln ihopfälld.

Ju fler som signar upp desto mer pengar finns det att hitta på roliga vinster för, så swisha en hunka så är du med! 0702009484. Begränsat antal startplatser.

MAT/ÖL: Minst ett ställe har vegansk pizza och minst ett ställe har glutenfri pizza. Ska kolla på om det finns glutenfri öl någonstans.

Efter loppet har vi efterfest på hemligt ställe!